Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Σχόλιο γονιού και συντοπίτη μας ...

Λάβαμε πριν από λίγο ένα σχόλιο από γονιό και συντοπίτη μας, επειδή πρόθεση μας είναι η συμμετοχή όλων σε έναν ελεύθερο και δημοκρατικό διάλογο, επιλέγουμε να το δημοσιεύσουμε σε περίοπτη θέση (δηλ. ως ανεξάρτητη ανάρτηση) και να μην το καταχωνιάσουμε στα απλά σχόλια επί της αρχικής μας ανάρτησης με τίτλο "Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ...".

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του σχολίου που λάβαμε:


"Καλησπέρα αγαπητέ γονιέ, συντοπίτη..

Θα σε προέτρεπα αφου τα πράγματα είναι τόσο τραγικά και προφανή, αντι να οργανώνεις ανώνυμα "πραξικοπήματα" στο διαδίκτυο, να δηλώσεις επώνυμα και ξεκάθαρα στους τοπικούς φορείς, ποιοί κατα τη γνώμη σου είναι οι υπεύθυνοι για αυτή τη φαρσοκωμωδία που περιγράφεις.

Επρόκειτο για παιδάκια και αθώες κραυγές αγωνίας των γονιών, για αυτό να προσέχεις τη διατύπωση σου, γιατί δημιουργείς πολεμικό κλίμα στο χώρο που υπάρχουν καθημερινά τα παιδιά μας..

Είναι ένα μεγάλο ψέμα η κατάσταση που περιγράφεις και φρόντισε να μας αποκαλύψεις τα πραγματικά αίτια του "ξεσπάσματος" σου.

Ζήτα μια ανοιχτή συνέλευση γονέων, με διαφάνεια, χωρίς υπαινιγμούς και μυστικοπάθειες..

Οι σταθμοί ανα το λεκανοπέδιο κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον και θα πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που το δικό μας παιδί έχει μια θέση.."


Αγαπητέ γονιέ και συντοπίτη,

Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο σου το οποίο όπως βλέπεις δημοσιεύουμε αυτούσιο.

Να είσαι βέβαιος ότι θα απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα σου και ελπίζουμε ότι θα λάβεις όλες τις απαντήσεις που ζητάς.

Προτού όμως απαντήσουμε θα σε παρακαλούσαμε να μας διευκρινήσεις στα πλαίσια ενός ειλικρινούς διαλόγου τα εξής:

Γράφεις στην τρίτη παράγραφο του σχολίου σου ότι η κατάσταση που περιγράφουμε είναι ένα μεγάλο ψέμα. Όμως στην ακριβώς προηγούμενη παράγραφό σου γράφεις ότι επρόκειτο για παιδάκια και αθώες κραυγές αγωνίας των γονιών!

Αν όλα αυτά που περιγράφουμε είναι ψέματα προς τι λοιπόν οι κραυγές αγωνίας των γονιών;

Γιατί αγωνιούν οι γονείς;

Τι εννοείς όταν γράφεις ότι επρόκειτο για παιδάκια;

Επέτρεψε μας και ένα μικρό σχόλιο, μας κατηγορείς ή άν το προτιμάς με κατηγορείς για ανώνυμο "πραξικόπημα¨ στο διαδίκτυο, όμως και εσύ δεν υπογράφεις το σχόλιο σου και μάλλον προτιμάς να μείνεις ένας ανώνυμος αντιστασιακός κατά του πραξικοπήματος!!!

Ας το παραβλέψουμε καθώς πρόθεση μας δεν είναι η αντιδικία, σκοπός μας δεν είναι το πραξικόπημα (πραξικόπημα κατά ποίου άραγε;) θα σε παρακαλούσα να αφιερώσεις λίγο από το χρόνο σου για να διαβάσεις το καλωσόρισμα στις σελίδες αυτού του blog καθώς και την ανάρτηση σχετικά με το ποιοί είμαστε και ίσως γεμίσεις κάποια από τα κενά.

Αναμένουμε το επόμενο σχόλιο σου καθώς και τις αιτούμενες διευκρινήσεις να είσαι βέβαιος ότι εδώ θα έχεις πάντα ένα ανοικτό βήμα για να εκφράζεις ελεύθερα τις απόψεις σου.

Φιλικά,
Η ομάδα διαχείρισης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου